small-green-plant-growing-on-an-old-tree

Over CorkSol.

Pioniers in spuitkurk op de Nederlandse markt

 

CorkSol., voorheen Quali-Kurk, is de pionier van spuitkurk in Nederland. In 2012 lieten wij de Nederlandse markt kennismaken met dit revolutionaire natuurproduct om gevels te bekleden. De mogelijke toepassingen van spuitkurk breiden steeds verder uit.

Wat doen wij?

 

CorkSol. verdeelt exclusief in Nederland de kwaliteitskurk van CORKwall en Vipeq F09, dé originele producten en de wereldwijde marktleiders.

 

Steeds meer schildersbedrijven en bepleisteraars ontdekken de troeven van spuitkurk voor binnen of buiten én nemen deze oplossing op in hun gamma. Spuitkurk voor binnen heeft een fijnere structuur. Daarnaast is spuitkurk ook een geschikt product voor bedrijven die industriële coatings plaatsen en asbestbestrijders.

 

Wij staan deze vakbedrijven – onze klanten, dus – intensief bij met advies en opleidingen. Spuitkurk heeft enorme voordelen, maar het vraagt wel een vakkundige plaatsing. Na de nodige opleidingen reiken wij onze klanten het certificaat van CorkSol. uit.

 

Daarnaast staan we open voor elke mogelijke samenwerking omtrent vernieuwende toepassingen van én ontwikkelingen met spuitkurk.

Overgewaaid uit Spanje

 

In Spanje is spuitkurk als buitenbepleistering al meer dan vijftien jaar ingeburgerd. Op deze Spaanse huizen ziet u meteen het verschil of de woning werd behandeld met kwaliteitskurk van CORKwall en Vipeq F09 of één van de vele minderwaardige imitaties.

 

De oprichters van CorkSol. Belux, al vele jaren actief in de bouwsector, woonden in Spanje. Volledig overtuigd van de mogelijkheden van spuitkurk voor de Belgische markt, besloten ze om terug te keren naar hier en spuitkurk te lanceren. Ze kozen bewust voor CORKwall en Vipeq F09, de originele merken die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid.

Jong bedrijf, 100% productspecialisten

 

CorkSol. is een jong, snelgroeiend bedrijf. Wij geloven 100% in de veelzijdige mogelijkheden van spuitkurk in de bouwsector. Wij specialiseren ons volledig in dit unieke materiaal. Ons productengamma bestaat uit spuitkurk en bijhorende nevenproducten.

 

Onze klanten mogen dan ook rekenen op onze volledige steun en expertise om de spuitkurk op een correcte manier te gebruiken. Samen gaan we voor een absolute kwaliteitsgarantie.

100 %

Wilt u als vakbedrijf spuitkurk aanbieden aan uw klanten?

Contacteer ons voor een samenwerking